Voorbereiding FIA Motorsport Games

Wat een week is het nu al! Rally rijden en kampioen worden doe je niet alleen, maar met een team van monteurs, navigator, partners/sponsoren en vrijwilligers!

Nadat we samen met Annemieke Hulzebos co-driver afgelopen weekend ons kampioenschap veilig gesteld hadden in Rocar-Tech Twente Rally, is de grote rebuild en metamorfose begonnen.

Afgelopen maandag hadden we de auto al helemaal schoon gemaakt, oliën vervangen en alles gecontroleerd en na gelopen.

Dinsdag zorgde onze Ford partner Autobedrijf Kleijer er voor om persoonlijk de nieuwe onderdelen te leveren zodat we meteen verder konden met de rebuild/ vervangen van diverse onderdelen. Zonder steun van onze partners is dit gewoon niet mogelijk!

Gisteren hebben Vince en Joko de rallyauto deels opnieuw gewrapt, we moeten met een Nederlandse 🇳🇱 vlag rijden op de motorkap en op het dak. Daarnaast heeft het team alvast de reis naar Marseille deels voorbereid.

Nog een paar dagen knallen en dan gaat de olympische reis naar Marseille beginnen!

Annemieke Hulzebos super bedankt voor het leveren van de perfecte pacenotes en timing en super gezellig weekend dit mede heeft ons naar het kampioenschap geloodst en naast de twente rally ook de hulp met de voorbereidingen van de FIA Motorsport Games voor Nard Ippen en mij.

Je merkt gewoon dat ervaring key is! Nogmaals bedankt topper!!

Op naar de Olympische droom!

Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF)#TeamNederland#Rally4

Volg en like ons:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

RSS
Follow by Email