MvH Rallysport verwelkomt Broekauto Waalwijk als sponsor!

We zijn er trots op dat we wederom een prachtige partner aan ons hebben weten te verbinden, namelijk Subaru dealer Broekauto Waalwijk. Al sinds 1997 is Broekauto Waalwijk de Subaru dealer in de regio Noord-Brabant. De showroom is één van de grootste Subaru showrooms in de Benelux. 

Broekauto is al jarenlang Subaru 6 sterren dealer en beschikt over een moderne grote werkplaats, die volledig toegespitst is op het merk Subaru.
Bij het in huis gevestigde ScoobySport onderhouden, tunen, en repareren ze veel Impreza turbo’s en het personeel is op de hoogte van de laatste Subaru ontwikkelingen en de nieuwste technieken. Ook voor een onderhoudsbeurt, schade, reparatie of het race/trackday klaar maken van de Subaru kun je bij hen terecht.

We hadden meteen een klik met directeur Leon Reijnen, die zelf al meer dan 34 jaar racet, waarvan 18 jaar met het merk Subaru. Dat maakt dat we met Broekauto Waalwijk enorm veel kennis en expertise aan ons hebben weten te binden. Wij verheugen ons op een sportieve samenwerking!

Volg en like ons:

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RSS
Follow by Email