Maak kennis met JF Indoor Interieurbouw!

John van Rooij van JF Indoor Interieurbouw is een van onze trouwe sponsors. Tijdens de woensdagen, waarop we aan de rally auto sleutelen komt hij regelmatig even een bakkie meedoen en overziet hij het harde werk van het team.  John is getrouwd, met drie kinderen én een trouwe labrador. In zijn eigen woorden: een gelukkige vrouw en een zwijgzame man. Zo zwijgzaam is John alleen niet wanneer hij over zijn bedrijf praat, sterker nog, er komt vast nog wel een keer een sequel aan 😉

John van Rooij, JF Indoor Interieurbouw

Historie

JF Indoor Interieurbouw viert volgend jaar haar 25 jarig jubileum. Nog steeds op dezelfde locatie, met als verschil dat 24 jaar terug gestart werd met een klein bescheiden werkhoekje en het door de jaren steeds verder is gegroeid naar een forse, professionele werklocatie. John is als tiener al gestart in de bussenbouw, waarbij John de bussen inrichtte en aanpaste naar alle wensen van de eigenaren. In veel gevallen grote artiesten. Ondernemend als hij was had hij er al snel een eigen bedrijfje bij. Zijn eerste opdracht was de inrichting van een sigarenwinkel. Naar mate zijn eigen bedrijf steeds verder begon te groeien, werden de bussen letterlijk en figuurlijk wat krapjes. Toch kijkt hij terug op een aantal mooie projecten zoals de tourbussen van de Rolling Stones en het Nederlands elftal.

Waarvoor kun je terecht bij JF Indoor Interieurbouw?

“Eigenlijk voor alles. Van het volledige interieur van een winkel of horecagelegenheid, tot een badkamermeubel, maatwerk kast, tafel en alles daar tussenin. Vaak komen mensen bij me met een idee of een foto van het internet. Of ze hebben iets in een woonwinkel gezien maar ze willen nét iets anders, exclusiever of hebben speciale wensen voor wat betreft de materialen en afmetingen.”

Maar ook voor creatieve oplossingen voor problemen zoals te weinig ruimte en teveel rommel, of die ene loze hoek, kun je bij John terecht.  Eigenlijk is het teveel om op te noemen, maar we doen toch een poging:

  • Kantoorinrichting en winkelinrichting; van balie tot aftimmeren;
  • Badkamermeubels
  • Keukens
  • Tafels en bankjes
  • Schuifwandenkasten
  • Inloopkasten
  • Kastruimte op moeilijk bereikbare plekken zoals boven een trappengat
  • Kinderkamers
  • Begeleiding op de bouw

John denkt mee, geeft advies over de materiaalkeuze en het ontwerp, met als doel om de uitstraling te behalen die de klant wil én die ook lang meegaat. Hij begeleidt een project van A tot Z, ook wanneer er voor onderdelen mensen moeten worden ingeschakeld. Denk daarbij aan elektra en gecertificeerde aansluitingen etc. Zoals John zelf zegt: “Als ik iets niet kan maken, heb ik in ieder geval ook het netwerk om mensen verder te helpen”.

Wie kunnen er bij jou terecht?

“Het klantenbestand van JF Indoor Interieurbouw is heel divers. Van liefhebbers van een strakke en moderne inrichting, tot mensen die op zoek zijn naar klassiekers in een iets meer eigentijds jasje. Naast particuliere opdrachten werk ik ook veel in opdracht van winkels en bouwbedrijven. Ik kan veel zelf maken, maar fungeer vaak ook als oliemannetje om ervoor te zorgen dat een project gaat lopen.

Ik geniet ook van de diversiteit aan klanten. De ene klant laat de uitwerking van een project volledig aan mij over, terwijl de andere klant juist meewerkt en je in samenwerking met elkaar tot een mooi resultaat komt. Wat ik ook wel grappig vind om te zien is dat ik vaak meerdere generaties van dezelfde familie in mijn zaak krijg. Eerst de ouders, maar op een later moment ook de kinderen als zij op zichzelf gaan wonen.”

Wat heb je met de rallysport?

“Tja… het is gewoon leuk spelen in de zandbak of in de modder moet ik eerlijk zeggen. Het geluid van de auto’s, de samenhorigheid onder elkaar. Dat vind ik mooi om te zien en om zelf ook mee te maken. Ik heb zelf een keer de Heroes Legend Parijs-Dakar gereden en twee keer mee mogen rijden als servicewagen. Ik heb dus ook echt wel iets met de autosport.

MvH Rallysport steun ik ook vanwege het team. Het is een leuke club die steeds professioneler opereert. Dat kan ook omdat het een mooie mix aan mensen is, jong en oud, ervaren en minder ervaren. Met elkaar zetten ze de schouders eronder en helpen ze elkaar ook buiten de rallysport om.”

Want ook buiten de rallysport om help jij graag mensen…

“Waar ik kan draag ik graag mijn steentje bij. Nu rijd ik bijvoorbeeld tegen Duchenne, een spierziekte die de spieren afbreekt. Mochten er nog mensen mij willen sponsoren, dan kan dat via deze link. Op 8 september gaan we van start op de fiets en rijden 7 dagen lang, zo’n 100 kilometer per dag. Maar ik rijd ook wel eens als servicewagen mee voor wielrenners die rijden voor een goed doel en steun het Ronald McDonaldhuis en de Cliniclowns al jaren.”

En onlangs hebben wij ook nog een mooie extra bijdrage van John mogen ontvangen. John zijn zeer geliefde bus, liefkozend ‘schat’ genoemd, heeft hij gedoneerd aan ons team. Een zeer welkome bijdrage waar we enorm blij mee zijn! Zo hebben we tijdens de service op de rally’s daadwerkelijk álles binnen handbereik. Helemaal afstand heeft hij er dus niet van hoeven doen, want op de rally service kan hij alsnog weer even bij buurten. Lachend: “He schat we gaan weer rijden!”

Geef een reactie

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email