Over ons

MvH Rallysport is een semi professioneel rallyteam,  dat hard op weg is om aan de top mee te rijden in onze M-Sport Ford Fiesta Rally4. Dit is een lang gekoesterde droom van onze rijder Martijn van Hoek, sinds 2011 actief in de rallysport. Dankzij deze aanwinst zijn we sinds 2020 een nieuwe weg ingeslagen om op een hoger niveau mee te rijden. Dit doen we door middel van het opbouwen van een officiële M-Sport Ford Fiesta Rally4. Hoewel deze nieuwe weg uitdagend is, brengt het uiteraard veel positieve ontwikkelingen met zich mee.

Ons team probeert met steun van het thuisfront én natuurlijk onze sponsoren, zoveel mogelijk wedstrijden te rijden (en natuurlijk te winnen) in diverse kampioenschappen. We doen dit met veel plezier, passie en enthousiasme binnen de gemoedelijke sfeer van de rallysport.

Het MvH Rallysport team
Ons doel:

Ons doel is de prestaties van ons rallyteam naar een hoger niveau te tillen. In 2019 was dat 4e plaats RC2 klasse, 2e plaats Petronas Cup en voor onze navigator de 3e plaats Nederlands Junior Navigator Kampioenschap.
Doordat er in 2020 en 2021 geen rally evenementen plaats hebben kunnen vinden door de COVID-19 pandemie, hebben we besloten om deze tijd te gebruiken voor de opbouw van de nieuwe M-Sport Ford Fiesta Rally4.
In 2022 focussen we ons op de volgende doelstellingen:

  • Meestrijden in het Nederlands Rally Kampioenschap;
  • Nederlands kampioen worden in de RC4 klasse;
  • Bekendheid verwerven in binnen- en buitenland;
  • Het promoten van onze partners en sponsoren;
  • Met de unieke en officiële M-Sport fabrieks Ford Fiesta Rally4 debuteren op de Nederlandse én Europese rallypaden.

Bovenstaande doelstellingen lijken ambitieus, maar met de inzet van het team, onze sponsoren en achterban, zeker haalbaar!

RSS
Follow by Email