Over ons

MvH Rallysport is een semi professioneel rallyteam dat hard op weg is om aan de top mee te rijden met onze Subaru Impreza WRX STI Prodrive N11. Dit is een lang gekoesterde droom van onze rijder Martijn van Hoek, sinds 2011 actief in de rallysport. Dankzij deze aanwinst zijn we sinds 2018 een nieuwe weg ingeslagen om op hoger niveau mee te rijden. Hoewel deze nieuwe weg uitdagend is, brengt het uiteraard veel positieve ontwikkelingen met zich mee.

Ons team probeert met steun van het thuisfront en natuurlijk onze sponsors zoveel mogelijk wedstrijden te rijden (en natuurlijk te winnen) in diverse kampioenschappen. We doen dit met veel plezier, passie en enthousiasme in de gemoedelijke sfeer van de rallysport.

Het MvH Rallysport team
Onze rally doelstellingen en ambities voor 2020

We willen de prestaties van ons rallyteam naar een hoger niveau tillen. Vorig jaar was dat 4e plaats RC2 klasse, 2e plaats Petronas Cup en voor onze navigator 3e plaats Nederlands Junior Navigator Kampioenschap. Daarom hebben we onszelf een aantal doelen gesteld. We hebben de volgende rally doelstellingen voor 2020 gesteld, namelijk:

  • Meestrijden in het Nederlands Rally Kampioenschap;
  • Nederlands kampioen worden in de groep N klasse;
  • Bekendheid verwerven in binnen- en buitenland;
  • Het promoten van onze partners en sponsors;
  • De unieke en officiële Prodrive fabrieks Subaru Impreza behouden op de Nederlandse én Europese rallypaden.

Bovenstaande doelstellingen zijn ambitieus maar met de inzet van het team, onze sponsors en achterban zeker haalbaar.

RSS
Follow by Email