Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als Rallysport team beleven we zelf heel veel plezier aan onze auto, de wedstrijden en de rallysport. We vinden het belangrijk dat we dit plezier ook delen met anderen én dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Op deze pagina vindt u meer over de wijze waarop wij maatschappelijk verantwoord ondernemen als MvH Rallysport.

Steun aan goede doelen
Zelf beleven we veel plezier aan de rallysport. We willen dit plezier graag delen met anderen die om de een of andere reden in een minder fijne situatie zitten. Zo staan we ingeschreven als gastrijder bij Rallyforkids. Deze stichting brengt ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact met de rallysport en bezorgt hen een onvergetelijke dag. Heeft u zelf een vraag of idee waar wij iets in kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Duurzaamheid
Als MvH Rallysport vinden we het belangrijk dat we de negatieve effecten (CO2 uitstoot) van onze sport zoveel mogelijk beperken. Dit jaar zijn we ermee gestart om de CO2 uitstoot van onze Prodrive Subaru Impreza N11 te compenseren. Met Trees for All hebben we een partij gevonden die aan de ene kant investeert in duurzame projecten in ontwikkelingslanden en aan de andere kant in duurzame projecten in Nederland. Met de projecten in ontwikkelingslanden herstellen ze de natuur en leveren ze een bijdrage aan de sociaaleconomische ontwikkeling van mensen die het hardst getroffen worden door klimaatverandering. De projecten in Nederland zorgen voor een stukje klimaatadaptatie, recreatie en beschutting voor onze dieren. Dit doen ze via het Nationaal Bossenfonds.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter