MvH Rallysport – We stellen ons team graag aan u voor!

We stellen jullie graag voor aan ons MvH Rallysport team! Hoewel de naam MvH Rallysport afgeleid is van de naam van onze coureur, Martijn van Hoek, is het het teamwork dat ervoor zorgt dat we kunnen presteren.

De teamleden van MvH Rallysport

Nard Ippen en Martijn van Hoek
Coureur: Martijn van Hoek

Als neefje van de beste Nederlandse rally navigator en wedstrijdleider van de ELE Rally rondom Eindhoven, werd de rallysport al van kleins af aan bij Martijn met de paplepel ingegoten. Eerst als toeschouwer, later als official en inmiddels als rallyrijder. In 2011 ging die droom in vervulling met zijn Peugeot 205 GTi tijdens de TankS Short Rally. Na twee jaar te hebben gereden met de 205 GTi heeft Martijn in 2013 zijn Peugeot ingeruild voor een 206 RC. In de jaren die volgden heeft Martijn met verschillende navigators flinke stappen weten te maken. Minder brokken, de finish steeds vaker halen én steeds sneller. Een leerproces met een stijgende lijn. Om zijn rally vaardigheden naar een hoger niveau te kunnen tillen, werd in 2017 de stap gemaakt naar een Prodrive Subaru Impreza N11. De Impreza vergde qua rijstijl de nodige aanpassing, omdat Martijn daarvoor enkel voorwiel aangedreven auto’s had gereden. In 2018 waren Martijn én de auto klaar voor hun eerste rally: De Zuiderzee rally. Hier behaalde Martijn meteen de beker voor de eerste plaats in zijn klasse!
Een super prestatie volgde in 2019; in het Nederlands Rallykampioenschap de 4e plaats in de RC2 klasse te bemachtigen én 2de in de Petronas Cup.
Doordat er helaas geen evenementen werden georganiseerd door de COVID-19 pandemie, besloot Martijn eind 2020 de Prodrive Subaru Impreza N11 te verkopen en een nieuwe weg in te slaan, door het opbouwen van een officiële fabrieksauto van M-Sport; de M-Sport Ford Fiesta Rally4.

Navigator: Nard Ippen

Nard is al jaren geïnteresseerd in het rally rijden en stond vaak naast de proef om te kijken, met de droom om ook eens deel te nemen aan een echte Rally. Vroeger als klein kind wilde Nard al een Subaru Impreza met rally stickers, dus wat dat betreft kon Nard bij MvH Rallysport zijn kans pakken met een grote variant van de Subaru Impreza én de bijbehorende rally stickers. In 2018 had Nard het idee om toch maar eens de navigatorlicentie te behalen, zodat hij in 2018 de ELE Legend kon navigeren. In de tussentijd verzorgde hij al de on-boards van ons rallyteam. Toen eind 2018 de kans kwam om de eerste rally bij Martijn te navigeren, werd er hard gewerkt aan een goede voorbereiding; samen met Martijn oefenen met verkennen en leren hoe het werkt in de rallysport. Nard wil graag met Martijn werken aan een mooie samenwerking en plezier hebben in de auto!

Technische Crew MvH Rallysport: Stef, Danny, Ad, Vincent, Robert, Ricky,
PR Crew MvH Rallysport: Arjen, Ivo, Nienke, Marjetta en Esther

Team foto 2021
Erelid: Theo Leenders
Erelid-Theo-Leenders

Theo was naast MvH supporter een onmisbare schakel als begeleider, schadehersteller, organisator, team-smeder, aanjager, sponsor maar bovenal een fijne vent met humor. Hij is vrij plotseling en op erg jonge leeftijd overleden. We zullen zijn 6 scheuten melk en 6 klonten suiker in een veel te klein kopje koffie, missen. Hij roerde vervolgens net zo lang totdat er een hecht team ontstond. We zullen voor ons eeuwige boegbeeld de melk en suiker zakjes blijven verzamelen bij elk tankstation op de terugweg van iedere rally. Theo, je blijft altijd als erelid in de harten van ons team. Dank voor zoveel leuke momenten, jouw vakmanschap en je onvoorwaardelijke steun al die jaren.

RSS
Follow by Email