MvH Rallysport – We stellen ons team graag aan u voor!

We stellen jullie graag voor aan ons MvH Rallysport team! Hoewel de naam MvH Rallysport afgeleid is van de naam van onze coureur, Martijn van Hoek, is het het teamwerk dat ervoor zorgt dat we kunnen presteren.

De teamleden van MvH Rallysport

Coureur: Martijn van Hoek
Nard Ippen en Martijn van Hoek

Als neefje van de beste Nederlandse rally navigator en wedstrijdleider van de ELE Rally rondom Eindhoven, werd de rallysport al vanaf kleins af aan bij Martijn met de paplepel erin gegoten. Eerst als toeschouwer, later als official en inmiddels als rallyrijder. In 2011 ging die droom in vervulling met zijn Peugeot 205 GTi tijdens de TankS Short Rally. Na twee jaar te hebben gereden met de 205GTi heeft hij in 2013 zijn Peugeot ingeruild voor een 206 RC. In de jaren die volgden heeft Martijn met verschillende navigators flinke stappen voorwaarts weten te maken. Minder brokken, de finish steeds vaker en steeds sneller halen. Een leerproces met een positieve lijn. Om zijn rallyvaardigheden weer naar een hoger niveau te kunnen tillen rijdt hij sinds 2017 in de Prodrive Subaru Impreza N11. De Impreza vergde qua rijstijl de nodige aanpassing. Dit omdat Martijn daarvoor enkel voorwiel aangedreven auto’s heeft gereden. In 2018 waren Martijn én de auto klaar voor hun eerste rally: De zuiderzee rally. Hier behaalde hij meteen de beker voor de eerste plaats in zijn klasse!

Navigator: Nard Ippen

Nard is al jaren geïnteresseerd in het rally rijden en stond vaak naast de proef om te kijken! Met de droom om ook eens deel te nemen aan een echte Rally. Vroeger als klein kind wilde Nard al een Subaru Impreza met rally stickers, dus wat dat betreft zit hij helemaal goed nu. In 2018 had Nard het idee om toch maar eens de navigatorlicentie te behalen zodat hij in 2018 de ELE Legend kon navigeren. In de tussentijd verzorgde hij al de onboards van het rallyteam. Toen daar eind 2018 de kans kwam om de eerste rally bij Martijn te navigeren werd er hard gewerkt aan een goede voorbereiding, samen met Martijn oefenen met verkennen en leren hoe het werkt in de rallysport, voor zover dat natuurlijk kan. Nard wil graag samen met Martijn werken aan een mooie samenwerking en plezier hebben in de auto!

Technische Crew MvH Rallysport: Mark Compter, Maurice Cremers, Stef van Hoek, Danny de Hoog, Ad Leenders.

Het team van MvH Rallysport

PR: Ivo van Hoek, Arjen van den Ende

Erelid: Theo Leenders
Erelid-Theo-Leenders

Theo was naast MvH supporter een onmisbare schakel als begeleider, schadehersteller, organisator, team-smeder, aanjager, sponsor maar bovenal een fijne vent met humor. Hij is vrij plotseling en op erg jonge leeftijd overleden. We zullen zijn 6 scheuten melk en 6 klonten suiker in een veel te klein kopje koffie missen. Hij roerde vervolgens net zo lang totdat er een hecht team ontstond. We zullen voor ons eeuwige boegbeeld de melk en suiker zakjes blijven verzamelen bij elk tankstation op de terugweg van iedere rally. Theo, je blijft altijd als erelid in de harten van ons team. Dank voor zoveel leuke momenten, jouw vakmanschap en je onvoorwaardelijke steun al die jaren.

RSS
Follow by Email